Tips 1: 1/8 finaler av VM i 2014: Colombia - Uruguay

28. juni i Rio de Janeiro arrangerte den andre kampen i 1/8 finalen i VM i Brasil. På den berømte Maracana-stadion møttes Colombias landslag med det uruguaysiske laget.

1/8 finaler av 2014 VM: Colombia - Uruguay

Kampen mellom lagene i Colombia og Uruguay vurderten av de mest uforutsigbare blant de åtte første playoff-spillene i fotballmundialya. Dette er ikke tilfeldig, fordi begge lagene har et kvalitativt utvalg av spillere som kan få et resultat. Spillet ble sett på som envis og spektakulær.

Faktisk viste alt ut annerledes. Det colombianske laget fortsatte å tilfredsstille sine fans med fotball av høy kvalitet, som til og med Uruguayerne ikke kunne motsette seg noe. I første halvdel av kampen ble det observert Colombiens dominans. Det var klart at spillerne i dette laget er bedre å håndtere ballen, de er noe bedre og farligere er angrepene. Derfor var det naturlige resultatet av første omgang målet for Hames Rodriguez på 28. minutt vstechi. Angreperen fra Colombia på brystet tok hestenes overføring av partneren sin, og den andre kontakten rammet utenfor straffesparken. Virkningen var ikke bare spektakulær, men også effektiv. Ballen droppet rett under tverrstangen og off-centrert fra målposten. Dette Rodriguez-målet er blant de vakreste målene i mesterskapet. Colombia ledet 1 - 0.

Før pause, la Colombianerne ikke tillate uruguayere å skape scoring sjanser, poengsummen på resultattavlen var uendret - Colombia slo 1-0.

Andre halvdel av møtet begynte colombianerneaktivt. Som i første omgang ble overlegenhet av spillerne av dette laget følt. Resultatet var det andre målet til Hames Rodriguez i det 50. minutt. Etter det fantastiske angrepet av colombianske spillere, fikk Rodriguez en rabattball rett foran porten. Angriperen hadde ikke problemer med å fullføre neste mål i kampen. 2 - 0 ledet Colombia. Gleden av fansen til dette nasjonale laget var ingen grense, fordi de colombianske spillerne med tydelig letthet slo sin motstander.

Etter et mål scoret, ga Colombia territorietUruguay, men sistnevnte kunne ikke dra nytte av dette. Du kan skille et par farlige angrep fra en gjennomsnittlig avstand, samt tilgang til porten Pereira, men disse situasjonene avsluttet ikke med fangsten av Colombia.

Det endelige resultatet av møtet var 2 - 0 til fordel forColombianere. Uruguay sendt hjem, og de colombianske spillere vil spille i kvartfinale-kampen mot Brasil, er favoritten ikke klart i dette paret. Hvis colombianere vil være i stand til å beseire vertene av mesterskapet, vil det ikke være en sensasjon, fordi fra første runde av Hele verden ser den fantastiske spillet fra landslaget til Colombia.

Tips 2: Første etappe 1/8 VM 2014: Brasil - Chile

28. juni levde hele Brasil forventningen til den første kampen1/8 finalen i VM, der VM vertinne møtt med team av Chile. Konfrontasjon med kompromissløse brasilianere chilenerne holdt på stadion i byen Belo Horizonte.

Første kamp 1/8 VM 2014: Brasil - Chile

Fra de første minuttene av møtet ble begge lag tvungetmotstander hard kamp for ballen i alle deler av feltet. Det var allerede playoff-scenen, så alle styrker ble kastet på en bestemt kamp. Symbolet på maktkamp på den grønne plenen på stadion "Mineirao" kan kalles mottak av Vidal, som fanget på låret av Neimar. Chilenere kunne bli misunnet av NHL-hockeyspillere.

Som for spillet, tilskuerne i stativene påkan kjede seg. Allerede i 18. minutt i møtet etter å ha arkivert, åpner et hjørne vertskap en konto. Kapteinen til brasilianerne Silva kaster av hodet av ballen til langt innlegg, hvor David Luis lukker overføringen. Stillingen var 1 - 0 til fordel for Brasil. Det som skjedde for øyeblikket i standen, idrettskommentatoren kalte et uttrykk som vil gå ned i historien: "Brasilianerne på tribunene opplevde en massiv orgasme." Slik var den store gledefulle galskapen til mange fans. Men for lang tid å nyte brasilianerne måtte ikke.

I det 32. minutt sendte Alexis Sanchez med det mest nøyaktige slag fra straffeområdet ballen inn i hjørnet av porten Cesar. Resultattavlen tændte tallene 1 - 1, som allerede fans av Chile førte til scenen av ecstasy.

Første halvdel av møtet og endte med en lik konto.

I andre halvdel ble feltet observert det sammetøft spill. Admittedly, brasilianerne hadde en liten territorial fordel, men chilenerne farlig motangrep. Lagene hadde noen gode muligheter for å score, men poengsummen endret seg ikke. Hovedturneringen endte i et uavgjort 1 - 1.

I ytterligere 30 minutter var brasilianernemer aktivt, kamper laget i Chile sin siste innsats. Massansvaret til chilenere er beundringsverdig - det brasilianske laget hadde ingen scoring sjanser til å score mål. Men chilenerne "nesten begravet" alle håpene til vertene i mesterskapet. I siste øyeblikk av ekstra tid slo Pinilla et slag av monstrøs kraft ved portene til Cesar. Målvakten var hjelpeløs, men ballen ramte tverrstangen. Det virket som om ringen fra porten kolliderte ekko gjennom hele Brasil. Pentakampionam veldig heldig.

Ekstra tid ga ikke scoret mål,så laget fant ut forholdet i en serie etter-straffe straff. Sportspillet var på siden av vertene til mesterskapet - de vant 3 - 2. Samtidig slo det siste slaget fra chilenerne posten. Igjen separerte noen centimeter Chile fra det ettertraktede målet. Som et resultat var dette slag det siste i spillet. Brasilianerne går til kvartfinalen og forventer vinneren av møtet mellom Colombia og Uruguay. Chilenere går hjem, men ingen vil beskjære disse spillerne hjemme for sin prestasjon. Det var et verdig lag, som dessverre er mesterskapet tilgitt.