VM 2014: hvordan spillet var Honduras - Sveits

25. juni i den brasilianske byen Manaus, landslagetSveits spilte den siste kampen i gruppespillet ved VM i Brasil. Europeiske motstandere var laget av Honduras, som ikke lenger hadde sjansene for å fortsette kampen i det avgjørende stadiet av turneringen.

Shvetsars trengte en seier. Samtidig håpet europeerne at laget Ecuador i en parallell kamp ikke vil slå Frankrike. Spillerne i Sveits startet kampen veldig aktivt. Allerede i de første minuttene begynte å vises øyeblikk for fangst av spillerne i Honduras. Allerede i det 6. minutt scorede sveitsisk angriper Shakiri en overraskende vakker ball. Dzherdan slo et slag fra en gjennomsnittlig avstand i den niende av motstandernes mål. 1 - 0 ledet Sveits.

Etter det trakk europeerne ikke av. De fortsatte å aktivt og farlig angrep. Resultatet var en ny ball i porten til Honduras-laget. Sveitsen gjennomførte et raskt angrep, takket være at Shakiri gikk en på en med Hondurans keeper. Angreperen slo enkelt målvakten og skårte 2 - 0 til europeerne.

Fløtelsen av hoveddommeren i kampen sendte lagene til en pause med fordelen av Sveits i to baller.

I andre halvdel endret ikke bildet på banen. Den sveitsiske var bedre, angrep mer farlig, fordelen i besittelse av ballen var på europæernes side. Den endelige regelen var den tredje ballen Shakiri i det 71. minutt. Forsiden av Sveits viste seg i all sin herlighet i turneringen, etter å ha utstedt hattrick i den avgjørende gruppekampen.

Sveits vinner Honduras med en scoring på 3 - 0 og fra andreplassen går til sluttspillet i VM. Europeiske motstandere i kampen 1/8 finaler vil være formidable argentiner.