VM 2014: hvordan var spillet Italia - Uruguay

Den 24. juni i den brasilianske byen Natal,den viktigste kampen i gruppe D. For utgangen til scenen av playoffs kjempet nasjonal lagene i Italia og Uruguay. Italienerne slo en uavgjort, og sør-amerikanerne trengte bare en seier.

Kanskje provoserer Italia-Uruguayskandale ved VM, dedikert til å dømme. Fansene så ikke den lyse, glitrende fotballen. Spillet var veldig spent og uforutsigbart. Lederne av lagene viste ikke sine beste kvaliteter, men hovedpersonen til møtet var en mann som ikke har noe med Italia eller Uruguay å gjøre. Den viktigste arbiter fra Mexico, Rodriguez Marco, sa hans ord i 59. minutt av kampen, og ble hovedpersonen i spillet ...

Begynnelsen av første halvår fant sted med fordelendet europeiske laget. Italienerne kontrollerte ballen mer og prøvde å true fiendens mål med monterte gir. Det var imidlertid ingen farlige øyeblikk. En forferdelig kamp viste Balotelli - det eneste som den svarte angriperen kunne gjøre på banen var å få et gult kort. I andre halvdel av halvparten tilføyde uruguayerne, men de kunne ikke skape et supermålet øyeblikk. Fra den første omgangen vi husker bare en farlig angreps Uruguayans løpet som keeper fra Italia to ganger kom inn i spillet, og italienerne husket bare sparke Pirlo gratis-kick.

Den andre halvdelen av møtet startet med et like spill,og så var det en stor begivenhet i kampen, som effektivt påvirket resultatet av møtet. Chief dommer Rodriguez Marco kommer til forkant, og viser et svært kontroversielt rødt kort av Claudio Marchisio i det 59. minutt. Spørsmål om denne episoden vil fortsatt være. Mange mennesker hadde inntrykk av at dommeren bare forvirret kortene.

Etter at Uruguayans, har numeriskfordel, begynte å angripe med stor styrke. De presset mot italienernes porte, men sistnevnte holdt på. Det er nødvendig å innrømme at bare en mann var ved porten til det italienske landslaget. Uruguayansk spiller slo farlig på porten til det europeiske laget fra straffeområdet, men fikk ikke målet.

På det 79. minutt igjen sjefen til møtetspilt åpent for Uruguay. Luis Suarez i straffen italienere biter Kelini's skulder, men ingen kort ble ikke vist av dommeren. Uavhengig av nasjonale preferanser, vet enhver som forstår fotball - dette er et rent rødt kort. Dommeren gjorde igjen en feil til fordel for Uruguay.

Allerede et par minutter etter hjørnet scoret Diego Godin, kanskje det viktigste målet i sitt liv. Uruguay kommer frem i 81. minutt av møtet, og hele fotballen Italia faller i sorg.

Etter at målene hadde scoret, prøvde italienerne å angripei en minoritet, men de kunne ikke gjøre noe. 1 - 0 vinner Uruguay og kommer fra andreplass fra gruppe D til playoff-scenen. Italienerne utgjør også selskapet av Spania, England og flere andre lag som forlater mesterskapet.